top of page
1_edited.jpg

Hoe vaak komt het voor dat wanneer je een website bekijkt, je op zoek bent naar de personen erachter en je totaal geen informatie kan vinden? Juist, heel vaak. Gek eigenlijk, want je wil toch weten met wie je zaken zal doen? Als zaakvoerder van RenovAid hanteer ik, Caroline Gysels, een NO-BULLSHIT strategie op ieder moment van de samenwerking, ook bij de voorstelling. Hierbij aldus een korte voorstelling van mezelf.

Pas afgestudeerd als Interieurarchitect kocht ik in 2014 mijn eerste renovatieproject aan. Als piepjonge ondernemer geloofde ik dat mijn RUIMTELIJK INZICHT, DESIGNVAARDIGHEDEN en CONSTRUCTIE- & MATERIALENKENNIS mijn investering in bakstenen tot een mooie meerwaarde kon omtoveren. Die overtuiging bleek niet verkeerd. Een tweede aankoop volgde op mijn 25ste verjaardag en tegen mijn 30ste levensjaar stond ik schrap om mijn vierde investeringsproject vlot aan te pakken. Tegen die tijd was ik inmiddels enkele jaren tewerkgesteld als Projectleider in de bouw en had ik beroepsmatig reeds zo'n 15.000m² gerenoveerd, steeds van casco tot complete afwerking. Later in mijn carrière nam ik ook ruwbouw mee onder mijn begeleiding en waagde ik me aan de calculatie van residentiële bouwprojecten om een goede feeling te krijgen van offertes.

Met mijn kennis en ervaring als Interieurarchitect, gecombineerd met een JARENLANGE WERKERVARING als projectleider, werfleider en calculator in zowel de retailsector alsook residentiële bouw kan ik met een gerust hart zeggen dat een renovatie voor mij een veilige belegging geworden is. Het opsporen van gebreken van panden, kostenramingen, prijsvergelijkingen, communicatie met aannemers alsook opvolging van hun werken werden dagelijkse kost. Vastgoed aankopen en het renoveren ervan heeft voor mij nog weinig geheimen.

Dit succes is niet onopgemerkt voorbij gegaan door mijn omgeving. Ken je dat moment wanneer je visueel nagaat welke persoon in jouw adresboek jou in een bepaalde situatie kan helpen? Zo stond ik volgens mij in heel wat adresboeken beschreven als 'SOS-Caroline' wanneer men hulp nodig had bij verbouwen. Of het nu om een verbouwing van een keuken ging, het uitrekenen van een totale kostprijs of om simpelweg de aankoop van een pand, men wist me altijd te vinden. Uiteraard hielp ik hen steeds met plezier, tot ik me bedacht: waarom deze vaardigheden niet delen met meerdere mensen? Het is op dat ogenblijk dat RenovAid werd geboren.

Ik geloof rotsvast in het enorme potentieel van renovaties op de vastgoedmarkt, maar er komt heel wat bij kijken om een verbouwing met succes te beëindigen want een goede investering begint reeds bij de aankoop van een pand en eindigt bij de installatie van het laatste stopcontact. Een sterke dosis technische kennis, ontwerpvaardigheden, kennis van vastgoed en commercialiteit is aldus cruciaal. Hierbij kan ik je bij helpen. Ik leid jouw investering in goede banen en haal er het maximale POTENTIEEL uit, steeds alsof ik voor mezelf zou handelen. Gedurende iedere fase van het aankoop- en/of renovatieproces zal ik fungeren als coördinator om de zaken correct en efficiënt aan te pakken en een ervaring creëren waarin jij als bouwheer in vastgoed kan investeren ZONDER KOPZORGEN. Ik verdiep me in de ORGANISATIE en COÖRDINATIE van de werken, rekening houdend met jouw wensen en budget om een kwalitatief eindresultaat te behalen. Je kan rekenen op transparantie, vertrouwen en resultaatgerichtheid, welke van RenovAid een hoogkwalitatieve en toonaangevende bouwpartner maakt.

 

Laat me weten wat je wilt en ik zal jou helpen het te realiseren.

bottom of page