top of page
Holding Tabletcomputer

BOUWKUNDIGE

KEURING

Renovaid biedt hulp en advies bij jouw renovatie. Zowel voor een bouwkundige keuring, projectleiding alsook werfleiding van jouw verbouwing kan je bij ons terecht. Heb je graag een expert aan je zijde wanneer je een woning wil aankopen die de staat van het pand onderzoekt? Wil je op voorhand graag een kostenraming ontvangen van wat jouw verbouwing je portemonnee zou kosten? Wil je een interieurontwerp met een harmonie aan materialen? Of wens je enkel iemand die de verbouwing coördineert en controleert? Dan kan je altijd terecht bij Renovaid!

Gezinswoning

BOUWKUNDIGE KEURING

De aankoop van een woning kan beangstigend zijn. Een verkeerde inschatting van de staat van het pand kan bij de aankoop ervan een stevige deuk in jouw portemonnee betekenen. Bovendien heb jij als koper in België onderzoeksplicht. Dat wil zeggen dat je zelf je huiswerk dient te maken naar de staat van het pand. Ik help jou om een waardeschatting van het pand te maken door de staat van het pand in kaart te brengen: werd alle isolatie conform de wetgeving geplaatst? Zijn de geplaatste technieken aan vervanging toe? Zijn er tekenen van vochtschade of stabiliteitsproblemen? Wat kan je halen uit de documenten die de woningpas bevatten en ontbreken er nog zaken die je zeker moet opvragen bij de gemeente of syndicus? Achteraf wordt jou een rapport van de bevindingen toegestuurd.

Vergaderzaal Zakelijk

PROJECTLEIDING

De coördinatie van een renovatie neemt veel tijd en focus in beslag. Om een verbouwing zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk te laten verlopen moeten het design, de kostenraming en de planning zo gedetailleerd mogelijk uitgewerkt en gecontroleerd worden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Hiervoor stellen we meetstaten en kostenramingen op, worden offertes opgevraagd, worden materialen nagegaan en besteld, worden plannen op elkaar afgestemd en zorgen we ervoor dat de gekozen aannemers simultaan samenwerken. Het 'bouwteam' moet als het ware zoals een puzzel in elkaar vallen. Kortom: de sleutel tot een succesvolle renovatie is voorbereiding, voorbereiding en nog eens voorbereiding. Laat onze expertise jou hierin ondersteunen!

Waterleverancier

WERFLEIDING

Iedere werf die ons wordt toevertrouwd, wordt begeleid en afgewerkt alsof het voor onszelf zou wezen. Kwaliteit is waar we voor staan. We stellen steeds  een bouwteam samen, waarbij we telkens werken met Belgische professionals waarop we keer op keer kunnen rekenen. Echte vakmannen, zodat we gerommel op de werf kunnen vermijden.

Daarbij voert onze werfleider de aannemer ter plaatse steeds aan, voeren we controles uit op de werf en maken we werfverslagen op.  

bottom of page